tisdag 28 juni 2011

Mönster på julkrubban

Flera har mejlat mig och undrat om de kan få köpa mönstret till julkrubban via mig, eftersom tidningen 101 Nya Ideér nr 3/2010, där mönstret publicerades, inte finns att få tag i längre.

Jag kommer att ha mönstret till försäljning snart. Jag håller just nu på att göra om det lite, ta nya bilder, samt att skapa ytterligare två figurer, en åsna och en kamel. Så snart mönstret är färdigt meddelar jag det här på bloggen. Jag har tänkt ta 50 kr för mönstret, och funderar även på att ha ett komboerbjudande där man köper ögon till alla figurer + mönstret lite billigare.

Det är första gången jag provar att ta betalt för ett mönster jag gjort, så jag vill att det ska vara extra bra innan jag släpper det. Men jag kommer fortsätta att skapa gratismönster också :)

5 kommentarer:

 1. vad kul! Sån skulle ju passa till julen :D
  //Maja

  SvaraRadera
 2. 50:-??? För allihopa?!? Tycker du kan ta mer betalt än sa det ar ju ett jättestort jobb du har gjort, är själv dålig på att ta betalt för det jag gör men det är ju ett hantverk som alla andra. Kramar

  SvaraRadera
 3. Venter utålmodig på at du skal legge ut mønsteret for salg:) Gleder meg til å lage julekrybben til barna mine i år:)

  Kram
  Siv Monica

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Håller på att virka julkrubban. Den blir jättefin. Kommer det kanske en kamel till mönstersamlingen någon gång?

  SvaraRadera
 5. Ja, jag har ju tänkt mig en kamel också. Men två små barn och mycket sjukdom hela hösten har gjort att jag inte kunnat göra ett mönster, det kräver lite mer tid och ostördhet än vad jag har haft. Jag satsar på nästa höst :)

  SvaraRadera