tisdag 1 september 2009

Garngalning!

Vi ska flytta om en månad till en större lägenhet. Just nu packar jag kreativt material, och det riktigt kliar i fingrarna efter att få skapa istället för att packa. Åh, jag har så mycket fina tyger och garner!!! Precis som många andra skapare är jag samlare också, jag samlar på material att skapa med :-) Garner har länge varit min största passion, och ska jag vara ärlig så har jag kanske en aning mycket garn. När allt är packat blir det 5-6 banankartonger... Men förr eller senare kommer jag att ha använt upp alltihop. Och skaffat mer.

4 kommentarer:

 1. hej! du jag tänkte fråga dig, när du stoppar dina amigurumisar, brukar du ha tyngder i dom då? vad i såna fall?
  /hanna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har experimenterat lite med tyngder, lagt små stenkulor i fötterna. Och så provat med såna små plastkulor en gång också. Men hittills har jag inte blivit nöjd, utan jag använder mest syntetstopp, och stoppar dom jättehårt. Har också stoppat med ull ibland, men det är lite svårare att få tag på till ett vettigt pris. Du då, hur stoppar du dina katter?

  SvaraRadera
 3. jag har bara vanlig vadd, som man köper på ohlssons typ. men jag hade velat hitta nån bra tyngd som man använda sig av för att få saker att stå upp typ. aja jag får spåna vidare. tack för svaret iaf! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det till dina katter? Prova ändå med stenkulor, eller vanliga runda stenar. Dina katter är ju lite större än de figurer jag provade med, så det kanske funkar för dig.

  SvaraRadera