måndag 19 april 2010

Mönstertestare sökes!

Jag håller på att skapa ett mönster på mina regnbågsdockor, som kommer att finnas för nedladdning här på bloggen så småningom. Då det är mer komplicerat än de mönster jag tidigare gjort skulle jag behöva ett par personer som testar mönstret och ser om det är begripligt.

Om du är intresserad, mejla mig!

11 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag vill gärna hjälpa dig att testvirka dina regnbågsdockor.

  Mvh Christl

  Smultronblom@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag mailar på stört! :) Alltid lika kul att vara testvirkare.

  /LadyNight
  http://pysselstund.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Hej, hej! Jag vill jättegärna testa dina mönster! Jag ska skicka ett mejl!

  SvaraRadera
 4. vill mer än gärna testa virka ditt mönster. :)

  LYCKA.

  geisli18@hotmail.com

  Kram Petrisen

  SvaraRadera
 5. Vad fin dina sida blev! Kul! :)

  SvaraRadera
 6. Jag kan också om du behöver fler

  SvaraRadera
 7. Oj, vad många svar du fått redan!!! Behöver du fler ändå, så ställer jag upp!!

  SvaraRadera
 8. hejsa
  jeg kunne ose tænke mig at teste dit regnbuedukkemønster,de er smadder søde.
  knus Eva

  SvaraRadera
 9. Regnbågsdockorna finns att ladda ner gratis på
  http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/12-12_low.pdf

  SvaraRadera
 10. Jag var och tittade på järbos sida med regnbågsdockor, som anonym skrivit om, men det är inte mitt mönster, de ser ganska annorlunda ut.

  Kanske olyckligt att jag har döpt mina dockor till samma sak, men det beror på att jag gjort dem som en hyllning till Pride-rörelsen, dvs homosexuellas, bisexuellas och transpersoners kamp och gemenskap. I Sverige kallas Prideflaggan för regnbågsflaggan.

  Jag ska fundera på om jag ändå ska döpa om mitt mönster, fast det känns lite trist. Men jag vill ju inte att folk ska blanda ihop dem eller få för sig att jag skulle ha snott mönstret eller idén. Jag hade inte sett Järbos mönster innan jag skapade mina dockor. Men som sagt, det mesta brukar vara gjort tidigare, man skapar bara nya varianter.

  SvaraRadera
 11. Jag har tittat nogrannare på mönstret på Järbos sida nu. Jag känner mig ju anklagad av "anonym", hon/han antyder med sitt inlägg att jag skulle ha kopierat någon annans mönster. Det finns knappt någon likhet alls mellan mitt mönster och det andra, förutom namnet. Det hade räckt för "anonym" att jämföra bilderna på mina dockor och järbos för att se det.

  Mitt regnbågsmönster kommer att finnas för nedladdning, gratis, på min blogg när jag skrivit klart det. Jag skriver mönster för att jag tycker det är roligt, och för att jag tycker att det behövs fler gratismönster på svenska. Jag skulle aldrig komma på tanken att kopiera någon annans mönster och kalla det mitt eget.

  Jag vet att det ett problem att folk hittar mönster på nätet och kallar dem sina egna. Men jag vet också att det är ett problem att många som skapar egna mönster och alster blir anklagade för att ha snott någon annans mönster, fast de inte har gjort det. Och att vissa blivit så illa berörda att de slutat blogga om sina grejer av rädsla att bli anklagade.

  Jag har aldrig blivit anklagad tidigare. Jag kan ju säga att inte blir man glad över att bli ifrågasatt, men just nu är jag mest sur. Om man nu ska ifrågasätta någon så är det fegt att skriva det anonymt så man slipper bli bemött. Och man kan ju åtminstonde titta LITE närmare på om man har fog för sin antydan!

  SvaraRadera