onsdag 2 juni 2010

Sommarrea på säkerhetsögon!

Jag har inte bloggat så mycket på slutet. Det beror dock inte på att jag slutat virka, utan för att jag håller på med ett lite större projekt som jag än så länge tänker hålla hemligt. Jag har också virkat en del till designmarknaden förra helgen, och det har bara har varit figurer som jag redan presenterat här på bloggen tidigare.

Snart är det sommar och semester, och jag antar att många precis som jag planerar att virka en hel del under
ledigheten. Jag har nu rea på säkerhetsögon och nosar, så passa på att fylla på förrådet. Jag planerar att ta helt ledigt från bloggen i juli (får se om jag lyckas hålla det) så under den tiden kommer jag inte sälja ögon.

Jag erbjuder en krona rabatt på varje par ögon du köper, och även på vissa av nosarna. Erbjudandet gäller hela juni. HÄR kan du läsa mer.

4 kommentarer:

 1. gick det bra på marknaden?

  SvaraRadera
 2. Ja, det gick bra, mycket bättre än jag trodde det skulle göra :-) Jag hade ju tänkt komma förbi ditt bord och kika på dina fantastiska örhängen, men jag hann inte. Och när jag sen fick se ringen som Arvid köpte till Josefine...

  SvaraRadera
 3. Ska skicka mönstret på giraffen till dig, har en stor skoluppgift jag måste skicka in först bara. Hoppas det går bra!
  tack för leveransen!

  SvaraRadera
 4. Susanna: Ingen brådska. Jag hade tänkt att giraffen skulle bli ett av mina semesterprojekt!

  SvaraRadera